UniFi

Controla i gestiona la teva xarxa.

Què és?

Coneix de què es tracta i com funciona un sistema UniFi.

UniFi és un sistema complet per a xarxes WiFi el qual permet administrar diversos punts d’accés com si es tractés d’un sol sistema, el que facilita la configuració i permet obtenir informació de tota la xarxa de manera immediata.

Ofereix una combinació avançada de rendiment, fiabilitat i escalabilitat amb un alt rendiment / preu. El programari de gestió intuïtiva amb una interfície d’usuari gràfica s’adjunta amb el maquinari UniFi sense cost addicional, sense càrrecs de llicència ni despeses de suport.

UniFi és, sens dubte, la millor opció per a totes aquelles empreses que vulguin disposar d’una xarxa WiFi robusta, fàcil d’administrar i a preus accessibles per a tothom.

WiFi escalable i d’alt rendiment

Els punts d’accés UniFi ofereixen cobertura sense fils, tant a l’interior com a l’exterior, en implementacions de clients d’alta densitat que requereixen una baixa latència i un alt rendiment en temps d’activitat.

Enrutació i seguretat unificats

UniFi Security Gateway amplia el sistema UniFi Enterprise per proporcionar un enrutament rendible i fiable i una seguretat avançada per a les xarxes.

Àmplia zona WiFi a l’aitre lliure

Els Punts d’accés UniFi AC Mesh inclouen tecnologia UniFi Mesh per simplificar les implementacions d’infraestructures Wi-Fi per pobles, estadis, llocs de concerts i espais exteriors.

Canvi de xarxes avançat

L’interruptor UniFi ofereix un rendiment robust, una commutació intel·ligent, un suport PoE + convenient i opcions de connectivitat de la xarxa empresarial.